Bun venit în lumea fascinantă a culorilor

Color Magic este o companie românească, importatoare și distribuitoare de vopsele și lacuri profesionale marca Sikkens, Levis și Trimetal, nume de prestigiu în domeniul vopselelor.
Echipa Color Magic este formată din specialiști în domeniul vopselelor care pot furniza cele mai bune soluții tehnice și estetice pentru proiecte industriale și decorative.

Cu mai mult de 20 de ani de prezență pe piața din România, Color Magic are capacitatea de a susține proiecte majore, de la cercetare, la personalizare a culorilor, testare și aplicare a vopselelor pentru design interior, exterior, restaurări și artă murală.

Brand-uri Color Magic

Un univers cromatic la dispoziția imaginației creatoare

Color Magic importă și distribuie produse de înaltă calitate din portofoliul Sikkens – furnizor cu istorie de peste 200 de ani în domeniul vopselelor și lacurilor profesionale.

Echipa Color Magic este bine instruită pentru a oferi detalii precise despre produsele marca Sikkens – personalizarea culorilor, specificul vopselei pentru aplicare, tehnici de aplicare, tehnici de întreținere, complementaritate etc. Suntem pregătiți pentru proiecte creative, suntem creativi pentru proiecte bine pregătite.

Echipa Color Magic este specializată în:

  • Cercetarea științifică
  • Personalizarea culorilor
  • Tehnica de aplicare
  • Tehnica de încercare și testare a vopselurilor

Am învățat permanent să creștem zilnic performanțele acțiunilor noastre de la design la produs, de la idée la execuție. Cu mai mult de 20 de ani de prezență pe piață, ținta noastră este de a oferi clienților soluții tehnice și estetice cu cele mai bune produse, servicii și experiență.