Vopsea metal – Produse pentru protejarea suprafetelor din metal si elementelor metalice

Metalul este o parte componenta si utilizata in orice tip de constructie, dar pentru a prelungi durata de viata a elementelor metalice este necesar sa le protejam in mod corespunzator. Numerosi specialisti recomanda acest lucru deoarece metalul neprotejat isi modifica aspectul initial in contact cu diferiti factorilor atmosferici sau corozivi.

ColorMagic.ro – Parteneriate cu producatori de recunoscuti international

Diferiti producatori internationali ce fabrica produse din gama vopselurilor si lacurilor pentru metal comercializeaza prin intermediul magazinului ColorMagic.ro materiale necesare pentru acoperirea, intretinerea si protejarea suprafetelor metalice. Fiecare produs in parte protejeaza metalul impotriva influentei mediului inconjurator. Din acest motiv, alegerea produsului potrivit pentru intretinerea metalului cu vopsea metal este o adevarata responsabilitate pentru care Color Magic dispune de solutii astfel incat elementele metalice sa fie protejate complet.

Vopsele alchidice si poliuretanice – Caracteristici importante

Produsele  RUBBOL SATURA si RUBBOL EPS sunt considerate cele mai bune vopseluri alchidice pentru protejarea metalului impotriva coroziunii. Acest tip de vopseluri alchidice indeplinesc numeroase functii:

  1. Sunt rezistente la intemperii ;
  2. Pot fi utilizate atat pentru colorarea si protejarea metalului cat si pentru grunduirea si vopsirea elementelor din lemn ;
  3. Usurinta in aplicare si aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau lemn;
  4. Rezistenta crescuta atat pentru metalele feroase cat si pentru cele neferoase;
  5. Pot fi aplicate pe orice element realizat prin forjare.

Suprafetele decorate cu Satura si EPS sunt protejate foarte bine impotriva zapezii sau ploii si nu isi schimba culoarea sau textura originala. Elasticitatea deosebita a peliculelor echilibreaza modificarile volumetrice ale suprafetelor protejand astfel eficient elementele vopsite impotriva intemperiilor, a diferentelor de temperatura si umiditate.