Chit de lemn

Naturaletea lemnului poate fi intretinuta prin chit de lemn de la COLOR MAGIC

Lemnul este un material cu numeroase caracteristici benefice in industria constructiilor. Specialisti din domeniu produc numeroase materiale pentru intretinerea lui astfel incat sa ii sporeasca suficient rezistenta impotriva unor factori exteriori ce pot provoca deteriorarea sau craparea acestuia. Astfel de probleme pot fi evitate si chiar rezolvate prin intermediul produsului chit lemn distribuit de compania COLOR MAGIC, destinat pentru orice suprafata din lemn si zidarie.

Chit pentru lemn – Filler cu proprietati de uscare rapida

Cetol Gupa produs de Sikkens este un chit de lemn monocomponent care ascunde toate imperfectiunile materiale, astupa crapaturile si este utilizat mai ales pentru retusuri atunci cand sunt prelucrate suprafete mari de lemn si zidarie. Suprafetele de lemn prelucrate cu acest produs pot fi taiate, slefuite sau lacuite foarte usor. Datorita substantelor utilizate la compozitia acestui produs Cetol Gupa este folosit atat pentru interior cat si exterior. Dupa uscarea materialului, locul etansat este rezistent la apa si acizi slabi, nu prezinta toxicitate si confera stabilitate dinamica si termica oricarei suprafete. Cel mai important element din compozitia acestui produs este rasina care, dupa productia din fabrica, devine foarte vascoasa, elastica si usor de prelucrat.

Indicatii importante

Inainte de etansare, suprafetele trebuie sa fie complet curatate de murdarie, praf si alte reziduuri. Suprafata ce urmeaza a fi tratata cu chit lemn nu trebuie aiba pete de ulei, deoarece chitul nu va dispune de aderenta si in cele din urma se va exfolia.

GETOL GUPA de la SIKKENS indeplineste toate principiile de baza ale unui chit pentru lemn de calitate

  • Aderenta ridicata – Cea mai importanta caracteristica a calitatii compozitiei chitului de lemn. De aceea, suprafetele trebuie curatate cu foarte mare atentie pentru ca proprietatile chitului sa dispuna de aderenta si stabilitate in decurusul unei perioade indelungate de timp;
  • Plasticitate corespunzatoare – Chitul poate fi aplicat foarte usor pe orice suprafata din lemn cu ajutorul unei spatule sau lame de cutit;
  • Uscare intr-un timp foarte scurt – Caracteristica a unui chit de calitate ce permite lucrul neintrerupt in cadrul activitatilor de finisare a suprafetelor din lemn;
  • Produsul contine elemente eco-friendly;
  • Pretul echivaleaza calitatea intrinseca a produsului;
  • Contine fibre de lemn caracteristice proprietatilor estetice si mecanice ale materialului natural al lemnului.

Toate aceste principii exista in produsul Geto Gupa fabricat de compania olandeza Sikkens recunoscuta la nivel international datorita experientei de peste 200 de ani in productia de vopseluri si produse de acoperire pentru toate tipurile de suprafete. Materialele prime folosite la productia acestui chit de lemn intretin culoarea si aspectul natural al lemnului, iar dupa uscare suprafata aplicata devine aproape invizibila. Produsul este disponibil intr-o gama variata de culori: stejar inchis sau deschis, mahon, meranti, merbau, natural si teak.

Proiecte personalizate prin COLOR MAGIC

Compania COLOR MAGIC are peste 20 de ani de activitate pentru distributia produselor si asigurarea de servicii din domeniul vopselurilor si dispune de o echipa de specialisti pregatita oricand sa ofere servicii de consultanta si solutii corespunzatoare, din punct de vedere tehnic si estetic, pentru orice proiect personalizat in functie de cerintele clientului.

Vezi mai mult