Grund parchet lemn

Pentru a beneficia de toate avantajele calitative ale acoperirii unei pardoseli este necesar sa utilizati materiale special create pentru astfel de lucrari. Produsele din gama grund parchet contin astfel de materiale, iar prin utilizarea acestora se asigura un nivel crescut de performanta pentru lucrarile de finisare a parchetului. Acest grund parchet umple toti porii si micile crapaturile ale parchetului si ii confera acestui tip de pardoseala o textura uniforma si creeaza un strat elastic ce asigura, in timo, o protectie fiabila pentru podea.

Parchet din lemn bogat in tanin?

Este recomandata utilizarea produselor pe baza de grund parchet, in special, clientilor ce dispun de parchet sau podea din lemn cu continut bogat de tanin. Grunduirea unor astfel de suprafete ajuta la prevenirea unor pete intunecate declansate de compozitia de tanin din lemnul respectiv.

Alegeti grund parchet potrivit tipului de lac utilizat pentru protectie superioara

Pentru a alege corect produsul necesar pe baza de grund parchet trebuie sa cunoastem toate informatiile referitoare la compozitia lacului ce va fi utilizat ulterior pentru acoperirea parchetului. Grundurile cu continut de solventi sunt indicate in cazul suprafetelor ce vor fi acoperite cu acele tipuri de lacuri ce au in compozitia lor cel putin un solvent sau poliuteran. Pentru lacurile cu compusi acrilici trebuie utilizat un grund pe baza de apa. Iar daca doriti sa sporiti frumusetea naturala a lemnului prin utilizarea anumitor lacuri este indicat sa utilizati un produs cu grund cu compozitie incolora.

Grund parchet – CETOL HLS PLUS

Unul dintre cele mai cunoscute  materiale din gama grund parchet este produs de compania olandeza Sikkens numit CETOL HLS PLUS. Acesta este un grund pe baza de rasini alchidice si este utilizat pentru grunduirea sistemelor translucide, in cazul constructiilor din lemn (de esenta moale sau tare).

Grunduri alchidice – Materiale profesionale

Orice produs compus din grunduri alchidice este recunoscut ca fiind cel mai potrivit. Cu ajutorul unui astfel de material se asigura un efect optim de colorare ce sporeste frumusetea parchetului si amplifica structura acestuia.

Grund parchet alchidic – Pentru protejarea lemnului impotriva coroziunii

Produsul CETOL HLS PLUS comercializat de Color Magic este considerat un produs foarte bun si este intrebuintat cu succes de catre numerosi constructori profesionisti. Materialul aplicat pe parchet se usuca complet in decurs de 16 ore si formeaza un strat protector de durata si ii accentueaza structura de lemn. Este un produs ce nu contine substante toxice. Utilizarea acestui tip de grund parchet sporeste rezistenta pardoselii impotriva uzurii sau coroziunii. Mai este folosit pentru protejarea decoratiunilor si elementelor constructiilor exterioare din lemn.

Producatori renumiti international in parteneriat cu Color Magic

Compania Color Magic comercializeaza materiale de calitate pentru protectie si decorare  pentru diferite suprafete din lemn de la SIKKENS, LEVIS si TRIMETAL ce apartin celebrei companii producatoare de produse chimice AKZO NOBEL – lider in productia de materiale de finisaj de inalta calitate si sisteme de finisare profesionale.

Gama mare de produse, varietatea de culori si siguranta ecologica sunt caracteristici importante ale produselor disponibile pe site.

Vezi mai mult