Grund pentru lemn

Pentru a pregati in mod corespunzator suprafetele din lemn, fara a intampina dificultati din cauza absorbtiei active a lacului, sunt recomandate produsele din gama grund lemn prin intermediul carora puteti pregati in intregime lemnul pentru o finisare ulterioara. Principalul avantaj al acestui grund lemn consta in faptul ca patrunde in substraturi si se pliaza uniform pe intreaga suprafata. In urma procesului de grunduire, pe suprafata din lemn se formeaza un strat ce protejeaza lemnul de efectele negative ale umezelii, coroziunii si putregaiului. Iar in felul acesta, nu veti mai fi nevoit sa aplicati numeroase straturi de lac, ceea ce aduce implicit o economisire substantiala financiara.

Grund lemn pe baza de rasini alchidice de la Color Magic

Pentru a pregati corespunzator suprafetele din lemn, inainte de procesul de lacuire, compania Color Magic recomanda grund lemn pe baza de rasini alchidice pentru a beneficia de rezultate uimitoare. Astfel veti obtine o aderenta foarte ridicata pentru a aplica cu usurinta lacul si o suprafata neteda si lipsita de imperfectiuni. Cu siguranta veti beneficia de uscarea uniforma a lacului, iar stratul de grund lemn dispune, datorita componentelor sale, de rezistenta si durabilitate.

Caracteristici profilactice ale produselor pe baza de grund lemn

Fatadele exterioare si constructiile din lemn sunt expuse diferitelor actiuni agresive ale fenomenelor atmosferice (ploaie, vant, raze UV, schimbari bruste de temperatura etc.). Desi e posibil ca aceste suprafete sa fi fost intretinute in prealabil cu vopseluri speciale, cu timpul isi vor pierde frumusetea si aspectul atractiv. Pentru a restaura corespunzator suprafetele din lemn si pentru protejarea constructiilor si elementelor realizate dintr-un astfel de material, compania COLOR MAGIC comercializeaza numeroase produse din gama grund lemn pentru protectie si actiune profilactica impotriva actiunilor negative ale anumitor factori exteriori negativi.

Principalele produse grund lemn comercializate de ColorMagic.ro

  • CETOL HLS PLUS este un grund pentru protectia exterioara a Odata aplicat pe suprafata lemnului asigura protectie preventiva impotriva microorganismelor (fungi) care au tendinta sa distruga lemnul. Stratul subtire si impermeabil este potrivit pentru suprafetele exterioare din lemn netratat. Acest produs pastreaza conserva structura naturala a lemnului si il protejaza de umiditate. Acest grund pe baza de rasini alchidice este ideal pentru aplicarea ulterioara a produselor pe baza de lac lemn;
  • CETOL NOVATECH este un grund recomandat pentru lemn de esenta moale. Produsul este recomandat ca fiind unul dintre cele mai bune grunduri pentru suprafetele din lemn netratate ce imbunatateste considerabil aderenta stratului de acoperire superior.

SIKKENS – partener ColorMagic.ro

Aceste produse de grund lemn sunt fabricate de compania olandeza SIKKENS ce detine o experienta de peste 200 de ani in fabricarea de materiale pentru protejarea suprafetelor din lemn.

Servicii de calitate remarcate, in peste 20 de ani de activitate, de numerosi clienti

Compania Color Magic asigura servicii si produse de calitate pentru sustinerea proiectelor sale si ale clientilor sai, indiferent de anvergura. In plus, Color Magic dispune de o echipa specializata in domeniul operational si logistic ce conlucreaza impreuna cu fiecare client in parte pentru a duce la bun sfarsit orice tip de lucrare industriala si decorativa.

Vezi mai mult