Lac pentru lemn

Produsele Color Magic conserva lemnul in cea mai buna stare prin lac lemn

Lemnul este un material ce dispune de numeroase caracteristici si proprietati de decorare si mobilare a spatiului interior din cadrul unitatii de locuit. Pentru pastrarea insusirilor sale naturale si pentru a fi protejat corespunzator impotriva factorilor exteriori distructivi (umezeala, raze ultraviolete, carii de lemn etc.), fara a-si pierde calitatile si aspectele estetice, structurile si produsele din lemn necesita a fi intretinute cu lac lemn.

Lac lemn – Intretine, curata si da viata lemnului

Orice material si element utilizat pentru asamblarea mobilei sau instalarea unei pardoseli necesita a fi intretinut in prealabil cu lac lemn. Prin intermediul produselor din aceasta gama de produse pentru lacuire lemn se pastreaza atractivitatea materialului, se accentueaza culoarea naturala a acestuia sau, in anumite cazuri, ii confera o alta nuanta.

Partner de incredere Color Magic pentru lac lemn – Sikkens

Compania Color Magic distribuie pe piata din Romania produse de lacuire lemn pentru finisarea suprafetelor. Produsele societatii Sikkens au o istorie de peste 200 de ani de experienta ceea ce atesta calitatea produselor recomandate ca fiind cele mai profesionale pentru acoperirea suprafetelor din lemn. Toate produsele marca Sikkens ajuta la finisajul oricarei suprafete din lemn si creeaza un strat durabil ce va proteja aceste suprafete un timp suficient de mare incat sa beneficiati de calitatea produselor remarcate international.

Caracteristicile produselor companiei SIKKENS din gama lac lemn

Atunci cand alegem produse de lacuire lemn este important sa luam in considerare anumite caracteristici pentru a beneficia cu incredere de o suprafata de protectie de durata:

  • Rezistenta la uzura – Lacul trebuie selectat in functie de suprafata de aplicare si, in mod special, in functie de nivelul sarcinii relative de exploatare. Pentru sarcini mici este necesar sa aplicam o suprafata moderata de lac lemn, iar pentru pardoseli sunt necesare lacuri cu rezistenta ridicata la abraziune – cum este cazul produsului RUBBOL SATURA;
  • Mirosul – Pentru lucrari de exterior este recomandat lac pentru lemn exterior indiferent de substantele componente ce degaja anumite mirosuri – cum este produsul RUBBOL EPS care are la baza vopsea pe baza de rasini alchidice. In interior sunt recomandate lacurile fara miros, cum sunt produsele RUBBOL BL AZURA si RUBBOL BL MAGURA, ambele pe baza de dispersie poliuretanica diluabila cu apa;
  • Rezistenta la radiatiile UV – In cazul in care suprafata are potentialul de a fi expusa razelor solare trebuie utilizat un un produs de lacuire lemn pentru exterior cu o rezistenta foarte mare la radiatiile ultraviolete. Un astfel de lac este disponibil prin produsul CETOL FILTER 7 care are in compozitie pigmenti din oxizi de fier transparenti si filtru UV.

Toate produsele  pentru finisarea lemnului procurate de la COLOR MAGIC au urmatoarele avantaje: confera suprafetelor de lemn un aspect natural si au capacitatea de sa protejeze  lemnul, indiferent ca vorbim de suprafete sau elemente din exterior sau interior. Cea mai importanta caracteristica a produselor din gama lac lemn consta in faptul ca datorita lor se pastreaza capacitatea lemnului de a respira.

Pentru lac lemn alegem produse Sikkens, garantate de Color Magic

Suntem bucurosi sa va prezentam o colectie variata de lacuri pentru lemn create de producatorul olandez SIKKENS. Prin intermediul magazinului online ColorMagic.ro puteti achizitiona cu usurinta orice tip de lac lemn la un pret avantajos.

Vezi mai mult