PRODUSE PENTRU METAL

Vopsea metal – Produse pentru protejarea suprafetelor din metal si elementelor metalice

Metalul este o parte componenta si utilizata in orice tip de constructie, dar pentru a prelungi durata de viata a elementelor metalice este necesar sa le protejam in mod corespunzator. Numerosi specialisti recomanda acest lucru deoarece metalul neprotejat isi modifica aspectul initial in contact cu diferiti factorilor atmosferici sau corozivi. Pentru a preveni degradarea metalelor, compania COLOR MAGIC recomanda produsele din categoria vopsea metal care impiedica patrunderea materialelor nocive in stratul metalic de baza.

ColorMagic.ro – Parteneriate cu producatori de recunoscuti international

Diferiti producatori internationali ce fabrica produse din gama vopselurilor si lacurilor pentru metal comercializeaza prin intermediul magazinului ColorMagic.ro materiale necesare pentru acoperirea, intretinerea si protejarea suprafetelor metalice. Fiecare produs in parte protejeaza metalul impotriva influentei mediului inconjurator. Din acest motiv, alegerea produsului potrivit pentru intretinerea metalului cu vopsea metal este o adevarata responsabilitate pentru care Color Magic dispune de solutii astfel incat elementele metalice sa fie protejate de principalul oxid al acestuia: rugina.

Adio, ruginii cu vopsea metal de la Color Magic

Compania Color Magic distribuie vopsea metal, atat pentru interior cat si pentru exterior, pe baza de rasini alchidice si dispersii poliuretanice diluabile cu apa pentru suprafete metalice.

Vopsele metalice alchidice si poliuretanice – Caracteristici importante

Produsele  RUBBOL SATURA sau RUBBOL EPS sunt considerate cele mai bune vopseluri alchidice pentru protejarea metalului impotriva coroziunii. Acest tip de vopseluri alchidice indeplinesc numeroase functii:

  1. Sunt rezistente la intemperii ;
  2. Pot fi utilizate atat pentru colorarea metalului cat si pentru grunduirea elementelor metalice ;
  3. In privinta aplicabilitatii, au o aderenta foarte buna in contact cu orice tip de metal ;
  4. Rezistenta crescuta atat pentru metalele feroase cat si pentru cele neferoase;
  5. Pot fi aplicate pe orice element realizat prin forjare.

Vopsea metal pentru protectie garantata in urmatorii 10 ani

Produsele RUBBOL BL MAGURA si RUBBOL BL SATURA sunt cele mai populare vopseluri pentru exterior cu un grad foarte ridicat de aplicabilitate pe orice material metalic. Suprafetele metalice sunt protejate foarte bine impotriva zapezii sau ploii, prevenind astfel aparitia ruginii. Acest tip de vopseluri nu isi schimba culoarea sau textura originala. Orice suprafata prelucrata cu aceste produse poate “respira” datorita componentelor  diluabile cu apa. Elasticitatea acestor tipuri de vopseluri este o caracteristica foarte importanta deoarece dilatarea termica este un factor ce influenteaza calitatile metalului. Durata de viata garantata de producatori internationali a acestor vopseluri este de cel putin 10 ani.

Produsul REDOX FERROTECH este o vopsea metal cu efect decorativ ce are in compozitia sa particule fine de metal care formeaza un strat indeajuns  de rezistent la conditiile atmosferice si industriale. Prin ColorMagic.ro acest produs este disponibil intr-o gama gama variata de culori cu aspect metalizat.

COLOR MAGIC comercializeaza produse fabricate de companiile SIKKENS, LEVIS si TRIMETAL

Personalul specializata in domeniul vopselurilor asigura servicii de  consultanta profesionala pentru personalizarea produselor si materialelor necesare pentru realizarea proiectului dvs.

Vezi mai mult