Vopsea Acrilica

Stabilitatea culorii, aderenta buna si varietatea cromatica sunt caracteristici ce recomanda produsele pe baza de vopsea acrilica pentru pereti Color Magic pentru orice lucrare de renovare sau vopsire a suprafetelor interioare sau exterioare. Produsele comercializate de Color Magic sunt fabricate de producatori importanti, recunoscuti international, pentru calitatea compusilor – pe baza de dispersie acrilica – din continutul acestora.

Produse ecologice cu putere mare de acoperire

Vopseaua pe baza de rasini acrilice este un produs ecologic, fara miros de solvent, ale carei proprietati asigura o aplicabilitate usoara si elastica, dar mai ales o intindere uniforma.

Produsele oferite de Color magic sunt ideale pentru finisajele decorative ale interiorului si exteriorului unei case, dat fiind ca acestea pot fi aplicate pe suprafete de lemn, ciment, caramizi, fibra de sticla, tapet sau chiar suprafete deja vopsite, dar care se afla in stare buna.

Asadar, cu aceste produse pentru pereti orice proiect de renovare poate fi pus in aplicare in conditii optime.

Levis si Sikkens, parteneri Color Magic – Produse profesionale pe baza de vopsea acrilica pentru pereti

In gama de produse din categoria vopsea pentru pereti exista trei tipuri de produse:

Levis Gevel Expert – Acest produs este destinat exteriorului, mai ales renovarii de fatade, pentru toate tipurile de cladiri; datorita proprietatilor deosebite, decoreaza si protejeaza substratul impotriva factorilor de mediu nefavorabili ;

Sikkens Alphatex IQ – Vopsea lavabila pentru exterior si interior, usor de aplicat pe suprafete din caramizi, tapet, ciment, gips-carton etc; acest produs este pe baza de rasini acrilice in dispersie si are o putere de acoperire foarte buna ;

Levis Saptocryl – Vopsea pentru decoratiuni interioare si exterioare, cu aspect mat si fara miros; se caracterizeaza prin uscare rapida, durabilitate si culori stabile, fara a se ingalbeni.

Avantajele vopselurilor pentru pereti

Gama de vopsea pentru pereti este destinata celor care doresc sa obtina efecte decorative in variante cromatice deosebite, cu texturi nelimitate, simplu de realizat.

Produsele profesionale disponibile in aceasta gama va ajuta sa personalizati spatiile interioare si fatadele cladirilor intr-o gama variata de nuante si texturi. Mai exact, vopseaua acrilica poate fi semi-transparenta, mata sau lucioasa, efectul estetic obtinut fiind deosebit de fiecare data.

Un alt avantaj major al vopselei acrilice este capacitatea de acoperire mare, astfel ca aceasta poate fi aplicata chiar si peste vopsele vechi, prin pulverizare, cu pensula sau cu rola.

Datorita texturii usoare, curatarea ustensilelor se poate face imediat dupa utilizare, cu apa. Stratul de vopsea de usuca imediat si rezistenta in timp, fara sa se ingalbeneasca.

Conditii de aplicare vopsea acrilica pentru pereti

Pregatirea substratului este importantata atat pentru lucrari noi, cat si pentru suprafetele deja acoperite cu un alt strat de vopsea. In ambele cazuri este obligatoriu sa indepartati murdaria, praful, petele de grasime si alte impuritati. Suprafetele pot fi chiar spalate sau slefuite acolo unde este necesar.

Vopsea  pentru pereti de la Color Magic

Scopul produselor pe baza de vopsea acrilica pentru pereti de la Color Magic este acela de a obtine finisaje de calitate, deosebit de estetice, atat pentru interior cat si pentru exterior.

Toate produsele respecta standardele internationale, astfel ca proprietatile se vor pastra in timp neschimbate.

Vezi mai mult