Vopsea lavabila pentru exterior

Vopsea lavabila pentru exterior cu rol de protectie si care decoreaza orice tip de suprafata in culori magice de la COLOR MAGIC

Dupa aplicarea straturilor de tencuiala, peretii unei case si alte suprafete exterioare trebuie intretinute cu materiale care sa le asigure protectie si, in acelasi timp, sa le decoreze din punct de vedere estetic.

ColorMagic.ro recomanda vopsea lavabila exterior pentru rezistenta si  frumusete

Utilizarea produselor vopsea lavabila pentru exterior garanteaza rezistenta suprafetelor impotriva factorilor externi ai mediului inconjurator si protejeaza aceste suprafete de intemperii. In plus, produsele de calitate din gama vopsea lavabila de exterior au putere mare de acoperire, rezistenta ridicata, aderenta foarte buna la aplicare si la finisarea stratului de lavabila, asigura posibilitatea peretului sa “respire” si au infrumuseteaza orice tencuiala exterioara si orice perete (indiferent de materialul acestora).

Principalele produse comercializate in magazinul online ColorMagic.ro

Sikkens Alpha Coat – Este o vopsea lavabila pe baza de apa cu continut ridicat de cuart si datorita dispersiei de copolimer se recomanda sa fie aplicata pe suprafete exterioare. Are o putere foarte mare de acoperire, aplicabilitate  ridicata si aderenta foarte buna, in cazul in care suportul este pregatit corespunzator. Pelicula realizata in urma aplicarii acestui tip de vopsea exterior creeaza un strat protector impotriva radiatiilor UV, dispune de rezistenta foarte ridicata la schimbarile bruste de temperatura si este permeabila la vaporii de apa.

Producatori de vopsea lavabila de exterior cu experienta – In parteneriat cu Color Magic

Levis Gevel ExpertEste o vopsea de exterior lavabila semi-lucioasa recomandata pentru fatadele casei si toate tipurile de cladiri (industriale, civile sau comerciale). Calitatile acestei vopsele sunt cel mai bine puse in evidenta atunci cand este aplicata pe suprafete din caramida, ciment, fibra de sticla, beton. Iar pentru a beneficia de cea mai buna aderenta si sa fie aplicata rapid si usor, inainte de aplicarea vopsele,i se recomanda intretinerea  suprafetelor cu primer (grund).  O astfel de vopsea exterior decoreaza foarte bine toate substraturile suprafetelor impotriva intemperiilor sau conditiilor exterioare si meteo nefavorabile. Este foarte usor de aplicat si se usuca foarte repede. O proprietate importanta este aceea ca solventii nu emana mirosuri neplacute, iar culoarea este stabila in timp, fiind disponibila intr-o gama de culori foarte variata, nu se ingalbeneste in timp, aspectul semi-lucios asigurandu-i un aspect foarte placut.

Compania SIKKENS – Peste 200 de ani de activitate

Sikkens Alpha Aquafix

Este un grund pe baza de apa special creat de compania olandeza SIKKENS (cu experienta de peste 200 de ani in domeniul fabricarii materialelor si produselor de acoperire, intretinere si protectie pentru numeroase tipuri de suprafete). Poate fi diluat in apa si nu prezinta niciun pericol in timpul utilizarii fiind recomandat atat pentru suprafete exterioare cat si pentru cele interioare.

Superlavabila recomandata pentru reparatii si renovari

Levis Saptocryl  – Este o vopsea lavabila pentru exterior  pe baza de acrilic  utilizata pentru numeroase  decoratiuni . Face parte din  gama produselor vopsea lavabile pentru exterior ceea ce inseamna ca dispune de o capacitate de uscare foarte rapida, nu se ingalbeneste, nu miroase, iar proprietatile de lavabilitate se activeaza foarte rapid din momentul in care se usuca. Are o foarte mare rezistenta impotriva impuritatilor si actiunii prafului. Pelicula realizata prin aplicarea acestei vopsele este foarte usor de curatat si permite peretului sa “respire”. Este recomandata pentru reparatii usoare si renovari rapide.

Apelati la ColorMagic – Culoare si magie intr-un magazin specializat in domeniul vopselurilor

Produsele din gama vopsea lavabila pentru exterior sunt cele mai accesibile si in compozitia lor se afla cele mai adecvate materiale pentru finisarea peretilor si fatadelor si pot fi utilizate foarte usor de toti cei care vor sa beneficieze de materiale calitative pentru realizarea celor mai frumoase proiecte industriale sau decorative.

Vezi mai mult