Vopsea lavabila pentru interior

Vopsea lavabila pentru interior pentru protectie superioara garantata de COLOR MAGIC

Numerosi specialisti recomanda vopsea lavabila interior  pentru protejarea peretilor locuintei sau casei si pentru decorarea acestora astfel incat sa beneficiati de spatiu si luminozitate, caracteristici importante in cazul in care utilizati produse de calitate.

Vopsea lavabila interior pentru orice suprafata

Vopseaua de interior – fie lavabila, fie pe baza de rasini alchidice sau acrilice, fie cu continut de copolimer sau bioxid natural de siliciu – este cea mai performanta modalitate de protejare si decorare a peretilor si tavanelor din spatiul interior.

Dupa zugravire – Urmatoarea etapa consta in aplicarea unui strat de vopsea lavabila interior

Dupa procesul de zugravire (ce implica utilizarea de huma si var amestecat cu apa) se recomanda aplicarea (cel putin a unui strat) de vopsea lavabila pentru interior. Doar astfel se distinge calitatea datorata intretinerii corespunzatoare a peretilor interior in comparatie cu aplicarea unor forme mult mai costisitoare si complicate peste tencuiala, cum cazul tapetului, ca modalitate de protejare a peretilor, dat fiind ca reconditionarea acestuia implica costuri suplimentare pe care le puteti evita foarte usor atunci cand intrebuintati vopsea lavabila de interior.

Produsele din gama vopsea lavabila interior comercializate : SIKKENS si LEVIS

Levis Muur Latex – Este vopsea interior lavabila pe baza de latex recomandata pentru suprafete interioare si exterioare, dar in special pentru peretii si tavanele din camerele de zi sau dormitoare. Suprafetele de interior din diferite materiale (tencuiala, rigips, caramida, beton) ce sunt vopsite, curatate si degresate inainte de aplicarea stratului de vopsea lavabile prezinta numeroase caracteristici estetice si de protectie specifice tipului de produs utilizat. Culorile acestui produs sunt durabile, iar pelicula de vopsea creata in urma aplicarii ii permite peretului sa “respire. Produsul acesta intra in categoria superlavabila ceea ce inseamna ca nu se ingalbeneste, se usuca foarte repede si dispune de o putere foarte mare de acoperire.

Compania olandeza SIKKENS – Lider olandez in fabricarea produselor lavabile de vopsea pentru interior

  • Sikkens Alphacryl Plafond – Este o vopsea lavabila interior pentru pereti special creata pentru finisarea lucrarilor din rigips, ciment, beton sau gipscarton. Este diluabila in apa si are in compozitia sa dispersii acrilice ceea ce determina timpul foarte rapid de uscare si aderenta ridicata a acestui produs. Pelicula realizata in urma aplicarii este neteda, aceasta vopsea interior fiind folosita si ca material de reparare si nivelare a defectelor unei suprafete, in urma unui proces adecvat de finisare.
  • Sikkens Alpha Metallic Wall Paint – Este o vopsea lavabila pentru interior metalica pe baza de apa recomandata in procesele de slefuire, de tencuiala si in cazul sistemelor de tesatura din sticla. Capacitatea rapida de uscare este foarte rapida, ceea ce inseamna ca se poate aplica inca o pelicula, peste cea realizata in prealabil, in aproximativ 4 ore.
  • Sikkens Alphatex Primer SF White – Este un grund recomandat pentru a fi aplicat astfel incat peretii sa fie finisati cu materiale diluabile in apa, dar fara continut de rasini alchidice. Un astfel de grund curata toate petele de nicotina de pe pereti sau tavan, intareste si protejeaza orice suprafata poroasa.
  • Sikkens Alpha Verona – Este un grund utilizat pentru acoperirea peretilor interiori si are rol decorativ asigurand suprafetelor un aspect natural.

Vopsea lavabila pentru interior de la ColorMagic.ro din pasiune pentru vopseluri si culori magice

Toate produsele disponibile pe site sunt foarte usor de utilizat, iar dupa aplicarea vopselurilor din gama lavabile pentru interior suprafetele devin foarte usor de intretinut si curatat fara sa-si piarda proprietatile estetice.

Vezi mai mult