Vopsea Lavabila

Produse complexe – pentru orice suprafata – de vopsea lavabila ce creeaza spatiu si luminozitate prin COLOR MAGIC

Cea mai importanta caracteristica a produselor din categoria vopsea lavabila consta in faptul ca suprafetele intretinute cu o astfel de vopsea (destinata protectiei, infrumusetarii si decorarii) poate fi spalata fara sa-si piarda calitatile.

Vopsea lavabila de la ColorMagic.ro – Putere mare de acoperire

Indiferent de suprafete (zidarie, beton, panouri de rigips sau gips-carton) numeroase produse cu vopsea lavabila de calitate dispun de utilizari multiple si pot fi aplicate cu usurinta si in mod eficient.

Produsele cu vopsea lavabila de la Color Magic au putere mare de acoperire a oricarei suprafete ce isi pastreaza in timp calitatile, fara a se ingalbeni, iar anumite produse au in compozitia lor un amestec dispers (caracteristic emulsiei) ce previne orice risc asociat incendiilor.

Foarte usor de aplicat si intretinut – Vopsea lavabila garantata de producatori internationali

Orice produs vopsea lavabila disponibil in magazinul online ColorMagic.ro are avantajul ca se poate aplica cu foarte mare usurinta, fara a fi nevoie de experienta in domeniu si fara a fi necesare tehnici deosebite de intrebuintare, iar costurile de intretinere sunt minime  si preturile produselor foarte avantajoase, ceea ce inseamna ca sunt o investitie de viitor. Mai ales ca suprafetele intretinute cu vopsea lavabila sunt foarte usor de curatat si chiar se recomanda curatarea acestora ori de cate ori, sub incidenta a numerosi factori exterior, acele suprafete se murdaresc.

Vopsea interior si Vopsea exterior

In gama de produse din categoria Vopsea Lavabila disponibile la Color Magic se gasesc 2 tipuri principale (in functie de locul aplicarii lor):

  • Vopsea interior lavabila (pentru living, bucatarie, baie, dormitor etc.)
  • Vopsea exterior lavabila (pentru zugravirea locuintei pe exterior sau a peretilor aflati in contact direct cu factorii exteriori ai mediului inconjurator – in general, intemperii)

Rolul produselor vopsea lavabila comercializate de ColorMagic.ro

Este necesar sa intelegem ca vopseaua lavabila are rolul sa asigure protectie suprafetelor intretinute cu un astfel de material si sa eficientizeze calitatile suprafetelor prin prisma durabilitatii calitative a compusilor existenti in produsele de vopsea lavabila. In plus, produsele comercializate de ColorMagic.ro, fabricate de companii recunoscute international in domeniul vopselurilor de acoperire pentru diferite suprafete, au un grad ridicat de lavabilitate (ceea ce inseamna ca suprafetele pot fi curatate ulterior foarte usor) si putere mare de acoperire (ceea ce va reduce considerabil costurile de mentenanta sau de intretinere si reparatie).

Produse vopsea lavabila comercializate de Color Magic

  • Sikkens Alpha Coat – Vopsea lavabila pe baza de apa ce are in compozitia sa bioxid natural de siliciu si, datorita dispersie de copolimer, poate fi aplicata foarte usor pe suprafete exterioare (beton, zidarie, tencuiala, BCA, etc.);
  • Sikkens Alphatex IQ – Vopsea lavabila ce poate fi aplicata atat pe suprafete exterioare cat si interioare ce are la baza rasini acrilice  in dispersie ce patrund foarte usor in profunzimea suprafetei pe care este aplicata;
  • Sikkens Alphacryl Plafond – Vopsea lavabila de interior, acrilica si diluabila cu apa, special creata pentru finisarea tavanelor si peretilor din rigips si tencuielilor. Are o foarte mare putere de acoperire  si dispune de permeabilitate la vaporii de apa.

Vopsea lavabila de la COLOR MAGIC

Principalul obiectiv al companiei Color Magic este acela de a comercializa produse si materiale de finisare si decoare de calitate, atat pentru interior cat si pentru exterior. Orice produs din gama vopsea lavabila corespunde standardelor internationale pentru ca finisajul sa aiba durabilitate si sa isi pastreze cat mai mult timp calitatile.

Vezi mai mult